Routebeschrijving

 

Routebeschrijving openbaar vervoer
Alle richtingen
Stichting Interplast Holland is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het Poortgebouw ligt op steenworp afstand van zowel Leiden CS als het busstation van Leiden (gelegen aan de voorkant van Leiden CS). Het Poortgebouw bevindt zich direct aan de achterkant van Leiden CS (uitgang L.U.M.C.).

Routebeschrijving per auto
Gebruikt u een navigatie systeem? Nagiveer dan naar: Albinusdreef 2, 2333 ZA Leiden.

Vanuit de richting Rotterdam, Rijswijk en Den Haag (A4)
Afslag Zoeterwoude-Rijndijk. Na de afslag linksaf richting Leiden en Leiderdorp (de borden “Ziekenhuizen” volgen). Bij het eerste stoplicht rechtsaf richting Leiden-Noord en Leiderdorp en vervolgens de borden “Ziekenhuizen” en “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

Vanuit de richting Den Haag (A44)
Afslag Leiden. Na de afslag rechtsaf langs Holiday Inn. De borden “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

Vanuit de richting Amsterdam (A44)
Bij de splitsing rijstrook Leiden-Den Haag de A44 aanhouden. Na de afslag Oegstgeest/Rijnsburg linksaf richting Oegstgeest en Leiden en de borden “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

Vanuit de richting Utrecht (A12)
Afslag Alphen aan den Rijn en vervolgens de provinciale weg richting Leiden aanhouden. In Leiden de borden Leiden-Noord en Leiderdorp aanhouden en de borden “Ziekenhuizen” en “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.